Sport 1 Iulie 2009 17:50
Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marti, ca va discuta cu jucatorii in privinta reducerii salariilor si a anuntat ca doar unul sau doi jucatori vor mai avea in sezonul viitor contracte care vor depasi suma de 100.000 de euro.
"Jucatorii trebuie sa munceasca, nu sa se gandeasca sa plece. Daca vin ei cu ofertele, foarte bine, dar in acest moment nicio echipa nu se intereseaza de ei. Vin vremuri grele. Sa fie multumiti cu salariul pe care il au, pentru ca in alta parte nu vor mai vedea asa de multi bani. Dar si la Dinamo se vor micsora salariile. Voi avea o discutie cu jucatorii si ii voi anunta ca salariul maxim va fi de 100.000 de euro. Doar unul sau doi vor avea mai mult", a spus Borcea pentru NewsIn.

Echipa din Stefan cel Mare a terminat in sezonul trecut pe locul 3 in clasament si astfel a ratat participarea in Liga Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.