Sport 30 Iunie 2009 00:13
Fostul actionar de la Dinamo, Florian Walter, va prelua clubul de liga a doua Universitatea Cluj, omul de afaceri urmand a achita si datoriile gruparii alb-negre catre stat si jucatori, transmite NewsIn.
"Domnul Florian Walter doreste sa preia si sa recladeasca Universitatea. El s-a retras de la Dinamo in totalitate.

Va veni creditor la club, iar datoriile vor fi preluate de dansul. Va trebui sa achite rapid datoriile catre stat, dupa care va plati si banii catre jucatori pentru a nu deveni liberi de contract. Inainte de a incheie negocierile cu domnul Walter am vorbit si cu premierul Emil Boc, care s-a declarat fericit ca s-a gasit un investitor pentru echipa", a declarat primarul Clujului, Sorin Apostu.

Echipa ardeleana s-a salvat in acest sezon de la retrogradarea in liga a treia chiar in ultima etapa, dupa ce a invins pe teren propriu pe Mechel Campia Turzii, scor 3-0, si a profitat de faptul ca ACU Arad a terminat doar la egalitate meciul cu FC Bihor, scor 1-1.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.