Sport 30 Iunie 2009 00:00
Antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a declarat, luni, cu ocazia reunirii echipei giulestene, ca obiectivul in noul sezon competitional este o participare intr-o cupa europeana, insa a mentionat ca pentru indeplinirea acestuia are nevoie de cateva transferuri.
"Obiectivul impus de actionarul principal este unul destul de bun pentru situatia in care ne aflam. Domnul Copos vrea ca echipa sa participe intr-o cupa europeana, dar pentru asta trebuie sa contruim o echipa, sa aducem sange proaspat. Cei tineri sunt talentati si speram ca unul, doi sa faca pasul la echipa mare. Vom incerca sa aducem jucatori pe posturile deficitare. Avem buget pentru 4 jucatori si as vrea sa aducem romani sau comunitari", a spus Hizo, care a adaugat ca, la solicitarea sa, noul antrenor secund al echipai va fi Marian Rada, potrivit NewsIn.

Tehnicianul rapidist s-a referit si la situatia jucatorilor absenti de la reunirea echipei: "Cesinha o sa vina marti, Spadacio, joi. De Ivelja si Djalovic nu stim nimic, dar cred ca au probleme cu viza. Sper ca Bozovic sa se prezinte pana la urma la echipa, desi va fi vandut ulterior".

Revenit in Giulesti dupa imprumutul la FC Brasov, Mugurel Buga a afirmat ca este pregatit sa ajute echipa sa-si indeplineasca obiectivele: "Ma bucur ca am revenit, pentru ca aici am cunoscut adevarata performanta si sper sa o fac din nou. Vor veni si banii, sunt unele probleme, dar toti trebuie sa jucam cu inima. Daca in aceste ultime 6 luni de contract mi se face o oferta de prelungire, o sa raman la Rapid".

La randul sau, Ovidiu Herea spera ca Rapidul sa reuseasca un sezon mult mai bun decat precedentul, atunci cand alb-visiniii au ratat in ultima etapa cupele europene: "A fost greu primul antrenament si vor mai fi si celelalte pana ne acomodam cu efortul. Trebuie sa trecem peste aceasta perioada dificila. Ne bucuram ca a revenit Buga si speram cu totii sa facem un sezon mai bun decat precedentul. Mai am contract inca trei ani si vreau sa raman la Rapid".

Giulestenii au programata vizita medicala la 1 iulie, iar la 6 iulie vor pleca la Brasov, pentru un cantonament de sapte zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.