Sport 30 Iunie 2009 14:20
Jucatorul lui Manchester United, Wayne Rooney, a afirmat ca el poate acoperi golul lasat in echipa dupa transferul portughezului Cristiano Ronaldo la Real Madrid, informeaza editia online a Times.
Atacantul a spus ca gruparea engleza trebuie sa aduca jucatori noi dupa plecarea lui Ronaldo, in timp ce Carlos Tevez cel mai probabil va ajunge la Manchester City, urmand ca intelegerea sa cu formatia antrenata de Ferguson sa expire marti. Presa din Anglia a scris ca echipa campioana a Angliei este interesata de achizitionarea lui Luis Antonio Valencia si a lui Karim Benzema, potrivit NewsIn.

"Am pierdut doi jucatori cheie si sper sa aducem unii noi. Ei au marcat multe goluri sezonul trecut, dar cred ca sunt capabil sa inlocuiesc acest gol. Daca voi fi folosit in cea mai buna pozitie, pot sa fac acest lucru. Vreau sa fiu folosit in locul unde ma simt cel mai bine. Multi cred ca cel mai bine ma descurc in pozitia de atacant central. Nu cred ca in lateral ma pot exprima asa cum vreau", a spus Rooney.

"Cristiano este un mare talent, poate marca din orice pozitie, asa ca trebuie sa te acomodezi cu el. Noi stiam ca el ne ajuta sa castigam meciurile. Acum trebuie sa marcam mai multe goluri si eu cred ca pot face acest lucru", a mai spus jucatorul lui Manchester United.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.