Sport 29 Iunie 2009 23:19
Conducerea lui Dinamo a ignorat invitatia suporterilor de a participa, sambata seara, la o discutie.
Fanii au anuntat ca va urma o furtuna la club, amenintand ca vor patrunde la urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie. Primul lor obiectiv este de a-i indeparta pe fratii Victor si Giovanni Becali din anturajul clubului.

Dinamo nu se poate regrupa dupa sfarsitul dezastruos de sezon. Actionarii inca se gandesc cum sa stranga bani pentru a rascumpara actiunile lui Vasile Turcu, iar deranjul de la nivelul bancii tehnice este mare. Dario Bonetti, tehnicianul de avarie adus prin intermediul lui Marius Vizer, nu inspira incredere nimanui.

Italianul a venit cu gura mare, dand tot felul de declaratii. Pare a fi unul dintre aceia care mai mult vorbesc decat muncesc. In aceste conditii, suporterii au simtit ca nu mai pot sta cu mainile in san. Ei s-au strans in weekend la stadion, unde au asteptat si aparitia unui reprezentant al conducerii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.