Rapid a incheiat la egalitate, cu acelasi scor, 1-1, primele doua jocuri amicale ale turneului de pregatire din Elvetia. In prima disputa, in care adversara i-a fost divizionara secunda elvetiana FC Baulmes, golul rapidistilor a fost marcat in prima repriza de Vasilache, egalarea survenind pe finalul jocului, dupa un sut de la distanta.

In cel de-al doilea meci, sustinut in compania mult mai titratei Young Boys Berna (locul 4 in prima liga), giulestenii au deschis din nou scorul (Daniel Niculae), fiind egalati pana la pauza. Urmatorul joc este programat astazi, cu Yverdon. De duminica seara, in cantonamentul de la Anzerre au ajuns Marius Maldarasanu (care a fost invoit cateva zile) si noua achizitie, Adrian Iordache. De asemenea, jucatorul elvetian Vincent Talio se afla in probe la Rapid, acesta putand evolua in banda dreapta. In schimb, Vali Negru are probleme cu spatele si nu participa la pregatirile din aceste zile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.