Persoana care i-a facut internationalului englez David Beckham tatuajele ameninta ca ii va da in judecata pe fotbalist si pe sotia sa daca acestia va folosi imaginile realizate de el intr-o campanie publicitara, informeaza cotidianul Daily Mirror.

Louis Molloy, in varsta de 42 de ani, a afirmat ca detine drepturile de autor pentru tatuajele respective. Molloy a precizat ca fotbalistul si sotia sa Victoria au incercat sa il determine sa semneze un acord de confidentialitate. "Am fost contactat recent si mi s-a spus ca vor sa foloseasca cateva tatuaje intr-o campanie. Le-am spus ca trebuie sa semnam un contract, dar situatia s-a complicat. Ei cred in continuare ca sunt proprietarii imaginilor, dar daca le vor folosi fara acceptul meu ii voi da in judecata", a spus Molloy.

Louis Molloy are un salon de tatuaje la Manchester. Ultima data, Molloy i-a tatuat lui Beckham numele celui de-al treilea fiu al fotbalistului, Cruz, si trei ingeri pe partea interna a bratului, reprezentandu-i pe copiii jucatorului. De asemenea, Molloy i-a tatuat lui Beckham un inger pe bratul drept, cifra romana VII, doua fraze in limba latina si numele sotiei, Victoria.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.