Sport 29 Iunie 2009 16:14
Antrenorul formatiei Otelul Galati, Petre Grigoras, a declarat, sambata, ca a fost contactat de oficialii gruparii Politehnica Iasi si a admis ca sunt sanse mari sa isi rezilieze contract cu galatenii si sa preia echipa din Copou, transmite corespondentul NewsIn.
"Am fost contactat de cei de la Politehnica Iasi, mai exact de domnul primar Gheorghe Nichita, dupa ce s-a cerut si acceptul presedintelui de la Otelul, Marius Stan. Mi s-a facut o oferta sa antrenez in Copou, dar eu sunt sub contract cu Otelul. Sunt sanse sa plec de la Galati si urmeaza sa am o discutie cu Marius Stan, iar daca ne intelegem in privinta rezilierii contractului, plec la echipa care ma vrea", a declarat Petre Grigoras, sambata, pentru NewsIn.

Tehnicianul a explicat ca motivul pentru care vrea sa plece este fixarea unui obiectiv pe care il considera imposibil de indeplinit cu actualul lot.

"Nu pot sa fiu meschin si sa le promit galatenilor ca obiectivul pentru viitorul sezon, participarea in cupele europene, se poate indeplini. Fara Viglianti si Pena, care sunt accidentati si vor lipsi de la pregatiri, si fara Bourceanu, precum si cu niste jucatori straini pe care nu-i cunosc, nu pot sa ma inham la calificarea in cupele europene", a explicat tehnicianul.

Un alt aspect care il deranjeaza pe Grigoras la Galati este neconsultarea sa in privinta transferurilor: "Consider ca un antrenor trebuie sa stabileasca intotdeauna ce jucatori sunt adusi si programul de antrenament. Eu sunt obligat sa antrenez ce mi se aduce si nu stiu daca e normal. Nu-mi place sa fiu unealta nimanui".

Antrenorul a mai spus ca Politehnica Iasi este singura echipa cu care a negociat si va da curs ofertei in cazul in care conducerea Otelului Galati mentine obiectivul fixat, calificarea in cupele europene.

Petre Grigoras a preluat gruparea de la malul Dunarii la inceputul lui 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.