Sport 29 Iunie 2009 15:33
Mijlocasul Cristian Daminuta va evolua pentru Rapid in editia 2009-2010 a Ligii I, urmand sa fie imprumutat pentru un sezon de la campioana Italiei, Internazionale Milano, a declarat sambata impresarul jucatorului, Cristea Opria.
"Am vorbit cu cei de la Internazionale Milano, care mi-au transmis sa-i caut echipa, pentru ca e prea tanar pentru a evolua la prima echipa. Luni se va prezenta la reunirea celor de la Rapid, formatie unde va evolua un sezon, sub forma de imprumut. Detaliile financiare ale tranzactiei urmeaza sa fie stabilite saptamana viitoare", a spus Cristea Opria, potrivit NewsIn.

Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a confirmat negocierile cu Internazionale Milano. "Este adevarat, l-am cerut pe Daminuta de la Inter, dar nu vreau sa spun mai multe pana nu il vad in curtea Rapidului", a spus Copos, pentru NewsIn.

Daminuta (19 ani) a semnat in luna mai a anului trecut un contract pe cinci ani cu Internazionale Milano, grupare la care nu a apucat sa debuteze, intrucat a evoluat numai pentru echipa de tineret a campioanei Italiei. Mijlocasul s-a format la FC Timisoara, pentru care a bifat si doua jocuri in Liga I, insa in sezonul 2007-2008 nu a evoluat in nicio partida, deoarece a refuzat in repetate randuri sa isi prelungeasca intelegerea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.