Sport 29 Iunie 2009 13:15
Fostul international roman Constantin Galca a ajuns la un acord cu gruparea Almeria B din Liga a 4-a spaniola, iar fostul mijlocas va debuta astfel in meseria de antrenor, a anuntat, vineri, clubul iberic.
"Imi asum cu multa speranta aceasta functie si sunt constient ca trebuie sa muncesc foarte mult si sa arat ca merit increderea care mi-a fost acordata de oficialii de la Almeria. Vom incerca sa jucam un fotbal frumos, bazat foarte mult pe atac, dar si pe disciplina de fier", a spus Galca, care va lucra la noua sa echipa cu acelasi staff pe care gruparea l-a avut si pana acum, relateaza NewsIn.

Constantin Galca a avut o intalnire cu directorul gruparii iberice, Alfonso Garcia Pinero, iar in timpul discutiilor au fost puse la punct toate detaliile legate de contract si obiective. Oficialul spaniolilor a pecizat ca tinta pentru noul sezon pentru Almeria B va fi incercarea de a promova in Segunda Division B (n.r. liga a III-a spaniola).

Constantin Galca a fost si jucator la Almeria, intre anii 2003 si 2006. In cariera sa, romanul a mai evoluat la formatii precum Progresul Bucuresti, Steaua, FC Arges, Real Mallorca, Espanyol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza sau Gimnastic Tarragona. Romanul a participat cu echipa nationala la Campionatele Mondiale din 1994 si 1998, la Campionatele Europene din 1996 si 2000, in timp ce in Spania, la Espanyol, si-a trecut in cont o Cupa a Spaniei. El mai are la activ si 4 titluri de campion in Romania, toate castigate cu Steaua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.