Sport 26 Iunie 2009 00:36
Veste proasta pentru Torje si compania: noul antrenor al lui Dinamo e un tip sever, care nu accepta escapadele nocturne, iar cine incalca regula va fi dat afara. Mai multi oameni care au colaborat cu Dario Bonetti au dezvaluit pentru "Adevarul metodele de lucru ale tehnicianului de 47 de ani.
Italianul este descris drept un tip care stie ce vrea si, cel mai important, se face inteles de jucatori. Nu-i plac jumatatile de masura si are anumite principii la care nu renunta niciodata.

Disciplina. Bonetti e caracterizat ca un antrenor sever, nu dur. Face totul ­sa-si impuna punctul de vedere la antrenamente. Respecta jucatorii si cere acelasi lucru din partea lor. Daca cineva are o problema, e bine sa-i spuna personal. Atentie, nu ii plac fotbalistii cu o viata de noapte tumultuoasa si la prima abatere acestia vor fi exclusi din lot.

Cantonamente. Italianul isi tine jucatorii in stagii de pregatire de durata. Dinamovistii stiu deja ca vor incepe antrenamentele la Saftica, acolo unde vor fi cantonati de maine pana aproape de data plecarii in stagiul de 16 zile din Franta. In urmatoarea perioada, Bonetti va programa doua antrenamente pe zi, fiecare sedinta urmand sa dureze 90 de minute.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.