Sport 26 Iunie 2009 00:16
Fostul impresar si presedinte dinamovist, Giovani Becali, a dus, de cateva saptamani de zile, o ampla campanie denigratoare la adresa lui Ioan Ovidu Sabau, actualul antrenor al echipei de fotbal Gloria Bistrita.
Giovani Becali a dezvaluit, joi, ca Sabau ar fi putut ajunge la Dinamo inca de acum patru ani, cand el era in conducerea clubului, insa atunci a refuzat. Acum, fostul impresar recunoaste ca i-a pus ''bete in roate'' si nu a mai ajuns in Stefan cel Mare. Becali spune ca razboiul dintre el si Sabau a pornit din cauza transferului lui Sepsi la Benfica si nu crede ca "Motul" ar fi facut treaba la Dinamo.

"Eu l-am vrut pe Sabau antrenor cand eram presedinte la Dinamo, dar a refuzat. Avea datoria sa semneze. Atunci nu stia nimeni ce poate, dar acum stim cu totii ce a facut in patru ani. Sabau nu a facut mai multe decat Bonetti ca antrenor. Eu am fost in razboi cu el din cauza lui Sepsi, dar daca avea caracter, semna cu Dinamo."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.