Sport 26 Iunie 2009 00:04
Campioana Romaniei, Unirea Urziceni, l-a ofertat pe fostul jucator al Stelei, Sorin Paraschiv, ultima data la gruparea italiana Rimini, a declarat joi, agentiei NewsIn, managerul ialomitenilor, Mihai Stoica.
"Suntem in discutii cu Sorin Paraschiv, deocamdata atat", a spus Stoica, citat de NewsIn.

Conform unor surse apropiate clubului, Unirea si Paraschiv au convenit asupra tuturor detaliilor contractuale, dar intelegerea urmeaza sa fie oficializata in momentul eliberarii actelor fotbalistului de catre fosta sa echipa.

Sorin Paraschiv a evoluat ultima data la gruparea italiana Rimini Calcio, care l-a achizitionat in vara anului 2007 de la Steaua, insa la inceputul acestei luni, dupa retrogradarea echipei in Serie C, cele doua parti au decis sa rezilieze contractul fara nicio implicatie financiara. Mijlocasul central a facut cariera la Steaua, acolo unde a evoluat intre 1999 si 2007, adunand in aceasta perioada patru selectii la echipa nationala si o participare in grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.