Sport 26 Iunie 2009 00:02
Selectionerul reprezentativei Argentinei, Diego Armando Maradona, care a preluat echipa nationala in noiembrie 2008, a semnat, joi, un angajament valabil pana la finalul campaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2010, informeaza AFP.
Pentru cele 12 luni in care va sta la carma primei reprezentative, fostul mare jucator al lui Napoli si FC Barcelona va incasa 860.000 de euro.

Contractul lui Maradona va expira in luna octombrie, cand se incheie si campania de calificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud, si va fi automat prelungit in cazul in care Argentina va obtine calificarea la turneul final de anul viitor.

Dupa 14 partide disputate in grupa de 10 echipe din zona Americii de Sud, campioana mondiala din 1986 ocupa locul 4 in clasament, la cinci puncte distanta de liderul Brazilia. La finalul campaniei de calificare, primele patru clasate se vor califica direct la Cupa Mondiala din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.