Sport 26 Iunie 2009 13:44
Avocatii finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, au depus ieri, la Tribunalul Arges, o noua cerere de eliberare sub control judiciar pentru clientul lor.
Noua cerere de eliberare sub control judiciar se va judeca astazi, cu doar cateva zile inainte de expirarea mandatului de arestare preventiva emis pe numele lui Cornel Penescu, informeaza NewsIn.

Curtea de Apel Pitesti a respins, miercuri, 17 iunie, recursul depus de avocatii finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, la deciza instantei de respingere a cererii de eliberare sub control judiciar, astfel incat acesta ramane in arest. Anterior, pe 12 iunie, Tribunalul Arges a respins o noua cerere de eliberare sub control judiciar depusa de avocatii finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, iar avocatii acestuia au depus recurs la aceasta decizie.

Finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, fostul presedinte al CCA, Gheorghe Constantin, directorul hypermarketului PIC, Liviu Facaleata si fostului sef al OPC Arges Cristian Libertatu vor sta in arest cel putin pana in data de 30 iunie, conform unei decizii a Curtii de Apel Pitesti.

Patronul FC Arges, Cornel Penescu, acuzat de dare de mita, a fost arestat preventiv in data de 14 aprilie, in aceeasi zi cand au fost arestati si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, Gheorghe Constantin, pentru doua infractiuni de luare de mita, Liviu Ilie Facaleata, persoana din anturajul finatatorului FC Arges, in sarcina caruia s-a retinut o infractiune de dare de mita si o infractiune de complicitate la dare de mita in forma continuata, si Cristian Dan Libertatu, fost director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Arges, acuzat de o infractiune de luare de mita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.