Sport 25 Iunie 2009 02:21
Cotidianului turc Fanatik, anunta ca Mircea Lucescu incearca sa ii convinga pe Adrian Mutu si Dorin Goian sa accepte un transfer la gruparea din Istanbul, de altfel actualul antrenor a lui Sahtior Donetk.
"Experimentatul tehnician, castigator al Cupei UEFA cu Sahtior Donetk, discuta mereu la telefon cu acesti doi jucatori si incearca intens sa ii convinga sa accepte un transfer in Turcia", precizeaza Fanatik.

Potrivit sursei citate, Mircea Lucescu prieten bun cu presedintele clubului Besiktas, Yildirim Demiroren, le-a spus celor doi jucatori romani ca, in cazul in care vor fi de acord sa ajunga la Besiktas, vor fi incantati de atentia care li se va acorda si de atmosfera de pe stadionul Inonu si le va face placere sa joace.

De asemenea, tehnicianul a subliniat ca Besiktas va juca direct in grupele Ligii Campionilor si le-a spus lui Mutu si Goian ca nu ar trebui sa rateze ocazia de a evolua la aceasta echipa, relateaza Mediafax, citata de Antena 3.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.