Sport 25 Iunie 2009 02:15
Mijlocasul lui Dinamo, Nicolae Mitea, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca oficialii clubului i-au transmis ca a fost pus pe lista de transferuri, dar el va depune memoriu sa devina jucator liber, deoarece nu a mai fost platit de trei luni si jumatate.
"Domnul Danilescu mi-a comunicat ca sunt pe lista de transferuri. In zilele urmatoare voi depune memoriu pentru a deveni jucator liber, dar si pentru a-mi recupera banii, pentru ca nu am mai fost platit de trei luni si jumatate. Sunt dezamagit de cum s-au comportat cu mine. Cand am revenit, am crezut ca s-a schimbat ceva in Romania, insa m-am inselat. Tot in strainatate esti respectat cu adevarat", a spus Mitea, citat de NewsIn.

Fotbalistul a mai afirmat ca nu intelege de ce a fost achizitionat in vara trecuta: "Salariul meu a fost de 300.000 de euro, si nu de 400.000, asa cum s-a vehiculat. Eu m-am intors la Dinamo pe oferta lor, pentru ca daca era dupa mine, le ceream mai mult, mai ales ca am venit ca jucator liber. Nu inteleg de ce m-au mai luat, daca nu m-au bagat in teren. E un repros pentru toata lumea, nu numai pentru antrenor. Am avut si mult ghinion cu accidentarile, dar m-am accidentat deoarece nu aveam meciuri in picioare. Acum s-a pierdut titlul si se gasesc vinovati, pentru ca daca era altfel, nu mai era niciun scandal. Ii cred si pe actionari ca sunt suparati, pentru ca au investit foarte multi bani, dar nu e corect cum au procedat cu mine".

Nicolae Mitea a vorbit si despre viitorul sau: "Intai, sa devin jucator liber si apoi vorbim si despre oferte. E exclus sa merg in tara la alta echipa. Imi doresc foarte mult sa prind un contract in strainatate, insa sunt constient ca va fi foarte greu, pentru ca nu am jucat foarte mult in ultimul timp".

Nicolae Mitea a semnat in vara anului 2008 un contract valabil pe patru sezoane cu Dinamo, din postura de jucator liber de contract. Desi in pregatiri a fost unul dintre cei mai in forma fotbalisti ai ros-albilor, s-a accidentat in mai multe randuri pe parcursul sezonului si, din aceasta cauza, a prins foarte rar un loc de titular in echipa din Stefan cel Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.