Sport 25 Iunie 2009 19:05
Tenismena Sorana Carstea a trecut astazi de indianca Sania Marza, scor 6-4, 6-4, si a reusit astfel calificarea in turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, informeaza site-ul oficial al competitiei
In faza urmatoare, Carstea (cap de serie numarul 28) o va intalni pe invingatoarea partidei dintre favorita numarul 8, Victoria Azarenka (Belarus), si romanca Raluca Ioana Olaru, relateaza NewsIn.

Pentru parcursul sau de pana acum, Carstea si-a asigurat un cec in valoare de 29.250 de lire sterline.

Raluca Olaru a fost eliminata de la Wimbledon in turul 2

Jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru a ratat calificarea in turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a pierdut astazi in fata Victoriei Azarenka (Belarus).

Olaru a fost invinsa de favorita numarul 8 a turneului in doua seturi, scor 6-0, 6-0, intr-un meci care a durat o ora si trei minute.

Azarenka va juca in turul 3 in fata unei alte jucatoare din Romania, Sorana Carstea, favorita numarul 28. In ultima confruntare dintre cele doua, care a avut loc in 2008, la Roland Garros, Azarenka s-a impus cu acelasi scor cu care a invins-o si pe Olaru, 6-0, 6-0.

De altfel, Carstea este singura reprezentanta a Romaniei ramasa pe tabloul principal feminin de la Wimbledon in proba de simplu, dupa ce Edina Gallovits si Monica Niculescu au fost eliminate in primul tur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.