Sport 25 Iunie 2009 18:30
Fundasul lui Dinamo, Cosmin Moti, a declarat astazi ca nu se gandeste sa paraseasca gruparea din Stefan cel Mare, chiar daca nu si-a primit drepturile financiare de peste 60 de zile, dar ar putea solicita sa fie declarat jucator liber de contract
"Inca nu mi-am primit toti banii. Au trecut de mult timp cele 60 de zile, dar eu nu voi depune niciodata memoriu sa plec de la Dinamo. Trebuie sa intelegem si noi situatia financiara a clubului. Sunt jucatorul lui Dinamo, inca nu stiu de nicio oferta de la Timisoara", a spus Moti, la GSPTV, dupa care a negat speculatiile conform carora nu si-ar fi aparat sansele corect in finalul campionatului: "De 7 ani, de cand joc in Liga I, nu am lasat-o niciodata mai moale", relateaza NewsIn.

Fundasul a tinut sa precizeze ca jucatorii din Stefan cel Mare nu au avut preferinte in alegerea antrenorului principal pentru noul sezon: "Nu cred ca l-a lucrat nimeni pe Mircea Rednic, probabil daca se castiga campionatul, nu mai era acest scandal. Nu s-a pus niciodata problema ca jucatorii lui Dinamo sa refuze un antrenor. Nu conta ca venea Sabau, putea fi oricine. Vrem sa fie un antrenor care sa ne apere de ceea ce se spune neadevarat despre noi".

Cosmin Moti a vorbit si despre noul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti: "Am inteles ca a fost un jucator mare, sper sa fie la fel si ca antrenor. Sper sa ne conduca pe drumul spre titlul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.