Sport 24 Iunie 2009 23:07
Chelsea a obtinut semnatura atacantului lui Manchester City, Daniel Sturridge (19 ani), al carui contract expira la 30 iunie, dar suma de transfer va fi stabilita de un tribunal, intrucat cele doua parti nu au reusit sa ajunga la un acord asupra daunelor compensatorii, informeaza Daily Mail.
Internationalul englez de tineret nu poate pleca de la concitadina lui United gratis, pe baza legii Bosman, intrucat nu depaseste varsta de 24 de ani, iar City solicita 10 milioane de lire sterline, suma care ar trebui sa echivaleze cu pretul de formare al jucatorului.

Cu toate acestea, oficialii gruparii londoneze nu sunt dispusi sa achite mai mult de 3 milioane de lire sterline pentru serviciile atacantului in vasta de 19 ani.

Aflat la final de contract cu Manchester City, Sturridge a solicitat un salariu saptamanal de 55.000 de lire sterline pentru a semna o noua intelegere, dar cererea i-a fost refuzata de conducerea clubului.

Internationalul englez de tineret a bifat 16 prezente in sezonul trecut din Premier League si a marcat patru goluri.

Altfel, Florent Malouda, curtat in aceasta perioada de AC Milan si FC Barcelona, si-a prelungit contractul cu Chelsea cu inca doi ani, pana in 2013. Internationalul francez a fost transferat in 2007, de la Olympique Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.