Sport 24 Iunie 2009 18:14
Presedintele de onoare al clubului Politehnica Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca actionarii privati ai echipei moldovene intentioneaza sa se retraga din cauza crizei economice, transmite corespondentul NewsIn.
"Toti actionarii privati ai Politehnicii mi-au transmis ca vor sa plece de la club. Au spus ca sunt afectati de criza economica si nu mai pot sustine financiar echipa de fotbal. Chiar daca sunt sanse slabe sa-i conving sa se razgandeasca, voi incerca sa mentin macar o parte dintre ei alaturi de club", a declarat primarul Gheorghe Nichita.

In ciuda situatiei grele, presedintele de onoare al echipei iesene a anuntat ca are variante pentru noi surse de finantare. "Sper insa sa gasesc un investitor puternic care sa duca greul acestei echipe alaturi de municipalitate. Am fost in discutie cu doi oameni de afaceri importanti, unul a cazut, dar cu cel de-al doilea discutiile sunt avansate. Nu pot sa dau nume pana cand nu se oficializeaza ceva", a declarat Nichita.

Consiliul Local Iasi detine 44% la suta din actiunile clubului din Copou, iar 56% din procente sunt impartite de opt oameni de afaceri din Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.