Sport 24 Iunie 2009 13:39
Atleta romana Constantin Dita a participat la cursa de 4 mile din orasul american Peoria, ea fiind apoi inclusa in galeria de onoare a acestei competitii, considerate cea mai pretigioasa din lume, se arata intr-un comunicat remis agentiei NewsIn.
Cursa de 4 mile "Steamboat Classic" are loc in orasul Peoria din statul Illinois din SUA, iar Constantina Dita s-a aflat la cea de-a opta participare la aceasta competitie, pe care a si castigat-o de cateva ori, informeaza NewsIn.

In cadrul acestei curse, Dita a terminat pe locul 7, dar la linia de finis, romanca a fost asteptata cu mai multe postere gigantice si i-a fost scandat numele. De asemenea, strada unde s-a terminat cursa a fost numita "Gold Constantina Way", iar maratonista a fost invitata si la un meci de baseball, unde a aruncat prima minge.

In galeria de onoare a acestei curse se mai gasesc si alte nume mari ale atletismului, precum Joyce Chepchumba, Khalid Kannouchi si Lornah Kiplagat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.