Sport 24 Iunie 2009 12:58
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat agentiei NewsIn, ca renunta sa mai pregateasca gruparea din Stefan cel Mare dupa ce actionarii au decis sa-l numeasca pe Cornel Dinu in functia de manager sportiv.
"Decizia am luat-o azi-dimineata la ora doua. Am renuntat sa mai fiu antrenorul lui Dinamo dupa ce Cornel Dinu a fost numit manager sportiv. Nu stiu de ce m-au mai chemat din Belgia sa discutam, intrebati sefii. Cum sa colaborez cu un om care arunca cu noroi in mine si vorbeste lucruri total neadevarate despre mine? Pusesem aproape toate detaliile la puncte cu actionarii. Trebuia sa facem o reconstructie a echipei si obiectivul nu era titlul, ci o participare intr-o cupa europeana. Nu am nimic de reprosat nimanui. Decizia mea este irevocabila, nu mai e cale de intors", a spus Rednic.

Si secundul lui Rednic, Jean Vladoiu, a confirmat ca nu se va mai intoarce la echipa. "Daca cei din conducere au luat aceasta decizie, e treaba lor. Domnul Dinu sa faca treaba mai buna decat am facut noi daca l-au ales. Era clar ca nu mai merge treaba dupa ce s-a intamplat imediat dupa finalul campionatului, cand am fost facuti cu ou si otet", a precizat fostul international pentru NewsIn.

Imediat dupa finalul campionatului, Cornel Dinu l-a acuzat pe Mircea Rednic ca a luat bani de la Steaua in returul editiei de campionat 2007-2008, dar si ca antrenamentele sale erau unele de un nivel foarte slab calitativ.

Rednic a revenit duminica dupa-amiaza in Romania, la solicitarea actionarilor, dupa ce Ioan Ovidiu Sabau a refuzat oferta de a prelua Dinamo din aceasta vara. Tehnicianul s-a intalnit in ultimele doua zile cu oficialii ros-albi si ajunsese la un acord cu acestia pentru a continua la Dinamo, insa in cele din urma a decis sa renunte ca urmare a numirii lui Dinu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.