Sport 23 Iunie 2009 01:02
Campioana mondiala paraseste Cupa Confederatiilor, dupa 0-3 cu Brazilia. La randul lor, sud-americanilor le-au fost sparte camerele de hotel, la Pretoria.
S-au lamurit cele patru nationale ramase in Africa de Sud sa joace semifinalele Cupei Confederatiilor, iar din careul de asi lipseste campioana mondiala, surclasata de Brazilia.

Predictia lui Gianluigi Buffon, “putem bate aici atat Brazilia, cat si Spania”, nu s-a dovedit a fi decat o enormitate fara acoperire, Squadra Azzura incasand trei goluri inca din primele 45 de minute, lucru care nu i s-a mai intamplat din 1957, cand a pierdut cu 1-6 un meci cu Iugoslavia.

A ramas Italia-Brazilia 0-3, dar sud-americanii aveau sa-si primeasca si ei portia de ghinion la intoarcerea la hotelul din Pretoria, cand au constatat ca dormitoarele le-au fost devalizate si le-au fost furati bani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.