Sport 23 Iunie 2009 01:01
Prunea a fost invinuit oficial de trafic de influenta, seful arbitrilor se afla in arest pentru luare de mita, UEFA a amendat FRF pentru nereguli grave in licentierea cluburilor, iar TAS a intors mai multe decizii judecate arbitrar la Casa Fotbalului.
Toti oamenii importanti din jurul presedintelui Mircea Sandu incep sa aiba probleme, subrezind din autoritatea nemuritorului sef al FRF, singurul atu al acestuia in increngatura de anchete care vizeaza fotbalul autohton fiind pozitia inalta pe care o ocupa la UEFA.

Dupa arestarea sefului arbitrilor, Gheorghe Constantin, si retinerea posibilului sau substituent, Sorin Corpodean, directorul Departamentului International din cadrul FRF, Florin Prunea, a fost invinuit de trafic de influenta in forma continuata inca de pe 28 mai, ordonanta DNA, prezentata in exclusivitate de Realitatea TV, precizand clar ca omul lui Sandu “sa nu isi exercite profesia de director in cadrul FRF, functie in exercitarea careia a savarsit fapta”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.