Sport 23 Iunie 2009 00:55
Fostii antrenori ai lotului femin de gimnastica s-au casatorit, consilierul prezidential prezentand veniturile sotului in ultima declaratie de avere.
Mariana Bitang si Octavian Bellu sunt, din 2009, sot si sotie. Desi despre oficializarea relatiei celor doi fosti tehnicieni ai lotului olimpic feminin de gimnastica a Romaniei se vorbea inca de anul trecut, nici unul dintre protagonisti nu a vrut sa confirme evenimentul.

“Va voi anunta eu cand este cazul. Ce faceti, acum imi urmariti si degetele?”, raspundea Mariana Bitang la intrebarile jurnalistilor daca s-a casatorit cu Octavian Bellu.

Si totusi, ceea ce pana acum parea doar o speculatie a devenit realitate odata cu depunerea declaratiilor de avere pe anul 2009. Astfel, pentru prima data de cand este angajata la Palatul Cotroceni, in functia de consilier de stat, Mariana Bitang mentioneaza in declaratia de avere, completata pe 5 iunie 2009, veniturile...sotului.

Octavian Bellu a castigat, anul trecut, ca presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport, suma de 53.289 lei, cu 104 lei mai putin decat “jumatatea sa”, Mariana Bitang. Desi salariul de la Cotroceni a crescut, 53.393 lei in 2008 fata de 45.262 lei in anul precedent, per total, fosta antrenoare a lotului olimpic a adus acasa mai putini bani ca in 2007, si asta pentru ca a pierdut cei 40.307 lei care ii reveneau ca expert gimnastica la COSR si profesor-antrenor la Colegiul Cetate Deva.

Mariana Bitang nu s-a multumit insa doar cu salariul, reusind sa-si “imbogateasca” veniturile in 2008, cu 2.174 lei, suma obtinuta de la Realitatea Media ca drepturi de proprietate intelectuala.




Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.