Sport 23 Iunie 2009 16:48
Comitetul Executiv al FRF a decis sa sanctioneze gruparea FC Timisoara cu un ultim avertisment dupa ce jucatorii pregatiti de Valentin Velcea nu s-au prezentat la ceremonia de premiere de dupa finala Cupei Romaniei, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul FRF.
"FC Timisoara a primit un ultim avertisment din partea membrilor Comitetului Exectuiv pentru ca nu s-au dus la premiere. Timisorenii au fost de asemenea obligati sa trimita organizatorilor de la Targu Jiu, Federatiei Romane de Fotbal, dar si echipei cu care au jucat cate o scrisoare in care sa isi ceara scuze pentru ceea ce au facut. Daca de la anul se va intampla asa ceva, echipa respectiva va fi suspendata un an sau doi", a mentionat sursa citata.

La randul sau, Iuliu Muresan, unul dintre reprezentantii cluburilor de Liga I in CEx al FRF, a spus: "In cazul FC Timisoara nu s-a luat nicio sanctiune pentru ca nu exista niciun fel de prevedere in regulament. Deci nu am avut pe ce baza sa judecam. Acum insa am implementat ceva si din sezonul viitor vom putea lua masuri in cazuri similare".

Jucatorii si staff-ul tehnic al gruparii banatene au refuzat sa participa la ceremonia de premiere de dupa finala pierduta cu CFR Cluj, scor 0-3, deoarece patronul Marian Iancu s-a aratat extrem de deranjat de maniera de arbitraj a lui Cristian Balaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.