Sport 23 Iunie 2009 13:37
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care va fi cumparat de Real Madrid in schimbul a 94 de milioane de euro, va avea la formatia spaniola o clauza de reziliere de 200 de milioane de euro, potrivit editiei de ieri a cotidianului AS
Ronaldo a devenit cel mai scump fotbalist din istorie, iar Real Madrid va negocia in aceasta saptamana ultimele detalii ale contractului, relateaza NewsIn.

Jucatorul poate semna o intelegere valabila pana in 2015, in timp ce presedintele Florentino Perez i-a fixat o clauza de reziliere de 200 de milioane de euro.

Sursa citata scrie ca Manchester City este unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, iar in acest an a fost foarte aproape sa-l transfere pe brazilianul Kaka, jucator achizitionat de curand de Real Madrid.

Cea mai mare clauza de reziliere a unui contract o are in prezent Lionel Messi, pe care Barcelona este dispusa sa-l cedeze in schimbul a 150 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.