Sport 22 Iunie 2009 00:24
Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a CM de Formula 1, care s-a desfasurat ieri, pe circuitul de la Silverstone, a trecut in plan secund.
Anuntul facut de cele mai importante echipe, ca din 2010 sa isi creeze un campionat paralel, a aprins spiritele in acest sport. Principalii piloti, staruri, marci, sponsori, promotori si companii istoric asociate cu cel mai inalt nivel al sportului automobilistic vor face parte din acest nou campionat”, a anuntat FOTA, asociatia care a reunit gruparile rebele.

In replica, Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a anuntat ca va actiona in justitie "fara intarziere“ echipele din cadrul FOTA (McLaren-Mercedes, BMW Sauber, Renault, Toyota, Brawn GP, Ferrari, Red Bull si Toro Rosso). Conform The Guardian, eventuala plecare a celor opt echipe ar putea lasa Marele Circ si fara BBC, britanicii anuntand ca vor rezilia contractul cu FIA pentru a transmite competitia paralela care va fi infiintata de catre Ferrari, McLaren si compania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.