Sport 22 Iunie 2009 16:17
Doctorul tenismenului iberic Rafael Nadal a anuntat ca liderul modial al clasamentului ATP se confrunta cu o tendinita la genunchi si va fi din nou la potential maxim in trei sau patru saptamani, informeaza, duminica, editia on-line a cotidianului Marca.
"Rafa se confrunta cu o tendinita mai veche, dar problemele sale sau ameliorat in ultimele zile. El este cel care stie cel mai bine cand poate sau nu sa joace la cel mai bun nivel al sau. Este foate trist ca a ratat Wimbledonul, dar trebuie sa intoarca pagina si sa se pregateasca pentru restul sezonului. In trei sau patru saptamani, Rafa va fi refacut 100%", a spus Angel Ruiz Cotorro, medicul sportivului spaniol, potrivit NewsIn.

Nadal, castigatorul editiei precedente de la Wimbledon, a anuntat vineri ca nu va putea participa la turneul de Mare slem ce va avea loc in Anglia, in perioada 22 iunie-5 iulie.

Tenismenul iberic ar putea fi detronat de la sefia clasamentului ATP in cazul in care elvetianul Roger Federer se va impune la Wimbledon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.