Sport 22 Iunie 2009 14:45
FRF a emis un comunicat de presa in care isi arata sustinerea fata de Florin Punea, desi directorul pentru Relatii Internationale a fost pus oficial sub acuzare pentru trafic de influenta, motiv pentru care acesta si-a inaintat cererea de concediu fara plata pana la clarificarea situatiei.
"Domnul Prunea nu a fost trimis in judecata. Nu putem anticipa ce se va intampla, dar, chiar daca va fi trimis, pana la incheierea definitiva a unui eventual proces, se va aplica evocata prezumtie de nevinovatie. Pe de alta parte, exista destui oficiali din lumea fotbalului urmariti penal, care au procese pe rol (fie ele legate de fotbal sau nu), dar care, la randu-le, beneficiaza de aceeasi prezumtie de nevinovatie. Pornind de la aceasta premisa, persoanele respective continua sa ocupe functii la nivel de cluburi si nu numai", se arata in comunicatul FRF.

Potrivit RealitateaTV, Florin Prunea a fost invinuit oficial, sambata, in "Dosarul Mita pentru arbitri". Invinuirea este atestata printr-un document de la DNA Pitesti, care confirma faptul ca Florin Prunea a primit mita 12.000 de dolari de la patronul lui FC Arges pentru a influenta comisiile FRF in mai multe cazuri in care clubul din Pitesti a fost implicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.