Sport 22 Iunie 2009 15:05
Patronul clubului de fotbal Univeristatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost audiat de politistii craioveni timp de mai multe ore, dupa ce vineri noapte a fost implicat intr-o altercatie, in fata locuintei sale. Mititelu spune ca este "victima, nu agresorul" si ca reactia sa a fost de aparare, dupa ce a fost "atacat de un grup de drogati si aurolaci".
"Eu de fapt sunt victima, nu agresorul, cum vor unii sa par. Am fost atacat de un grup de drogati si aurolaci. Mi-am iesit din fire dupa ce unul dintre ei a aruncat in mine cu un pahar si l-am lovit. Eu recunosc, nu mint. I-am dat cateva palme dupa ce a incercat sa ma loveasca", a declarat Adrian Mititelu astazi, potrit NewsIn.

Atat patronul clubului Universitatea Craiova cat si vecinii au depus plangeri la Politie, in repetate randuri, impotriva tinerilor care obisnuiesc sa se adune seara, la barul aflat in fata casei sale, unde fac scandal.

"E un adevarat cosmar. De un an, in fata casei mele, la barul respectiv se aduna derbedeii astia care fac scandal si ma injura mereu cand vin acasa. Am depus plangere impotriva lor, si eu si vecinii. Politia vine, le da amenda. Luni o sa ma duc sa depun si eu plangere impotriva lor", a spus Mititelu.

Politistii au stabilit, in timpul verificarilor, ca patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, se intorcea acasa, iar atunci cand a vrut sa isi parcheze masina in fata locuintei sale, aflata pe strada Fratii Buzesti, mai multi tineri s-au postat in fata masinii si au inceput sa il injure. Mititelu s-a imbrancit cu tinerii, iar unul dintre ei, Marius Maceluica, sustine ca s-ar fi ales cu cateva leziuni minore. Maceluica s-a prezentat la Sectia 1 Politie, unde a depus plangere impotriva lui Adrian Mititelu.

La cateva minute, doi apropiati ai finantatorului Universitatii Craiova, Claudiu Mititelu si Petrisor Craciun, bodyguardul lui Mititelu, s-au dus in barul in care bausera tinerii care il injurasera pe Adrian Mititelu. Acolo, potrivit Politiei, ar fi distrus instalatia de amplificare a sunetului, patronul localului refuzand sa depuna plangere. "Au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale, cercetarile fiind continuate sub aspectul comiterii infractiunii de lovire si alte violente, urmand ca politistii sa stabileasca situatia de fapt si participatia penala a fiecareia dintre persoanele implicate", a precizat comisar Florentina Popescu.

Una dintre persoanele care au intrat in conflict cu Mititelu a depus plangere impotriva acestuia pentru lovire.

Potrivit politistilor, in jurul orei 4.00, la 112 a sunat barmanul din localul Pub’s Pub din Craiova si a reclamat ca in barul in care lucreaza are loc un scandal. Un echipaj de la Sectia 1 Politie s-a deplasat la localul respectiv, unde nu se mai afla decat angajatul barului. "Acesta (barmanul-n.r.) a relatat faptul ca in jurul orei 2.30, in strada, in fata barului, a avut loc un conflict intre Adrian Mititelu, din Craiova, care locuieste in imediata vecinatate, si mai multi tineri, clienti ai barului. Ulterior, la sediul sectiei s-au prezentat Marius Maceluica, 27 ani, din Craiova, care a sesizat faptul ca a fost agresat de catre Adrian Mititelu, acesta fiind insotit de alte doua persoane", a declarat comisar Florentina Popescu, ofiter in cadrul biroului de presa al IPJ Dolj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.