Sport 22 Iunie 2009 19:09
Directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca Viorel Hizo va antrena echipa si in sezonul viitor, dupa ce contractul sau a fost prelungit.
Oficialul giulestenilor a evitat sa precizeze durata pe care se intinde intelegerea, rezumandu-se sa spuna doar ca Hizo va fi antrenorul echipei si in sezonul viitor.

Viorel Hizo a fost numit in functia de antrenor al Rapidului cu 6 etape inainte de finalul campionatului, cand l-a inlocuit pe Marian Rada. Atunci, el a semnat un contract valabil pana la finalul sezonului, cu optiune de prelungire pe inca doi ani. Cu Hizo pe banca, giulestenii au inregistrat 3 victorii, doua infrangeri si un rezultat de egalitate si au ratat calificarea in Liga Europa, clasandu-se pe locul 8.

La 11 iunie, Hizo a anuntat ca a decis, in urma unei discutii cu George Copos, sa paraseasca echipa, din cauza neindeplinirii obiectivului. Tehnicianul a explicat ca initiativa prelungirii contractului ii apartinea lui, in cazul calificarii in Europa League, in timp ce in situatia neindeplinirii obiectivului, optiunea continuarii colaborarii revenea conducerii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.