Sport 19 Iunie 2009 13:04
Antrenorul care l-a lansat pe portughezul Cristiano Ronaldo in fotbalul mare, Ladislau Boloni, a declarat ca suma de 94 de milioane de euro platita de Real Madrid pe lusitan este exagerata, dar este sigur ca spaniolii isi vor recupera investitia
"Niciun jucator nu valoreaza 94 de milioane de euro. Poate doar mama mea, care valoreaza chiar si mai mult de atat. Real Madrid si-a facut calculele si, cu siguranta, va avea de castigat din urma acestui transfer-monstru. Suma de transfer e problema lor, dar e o nebunie sa dai atatia bani", a spus Boloni, care si-a prelungit de cutand contractul cu belgienii de la Standard Liege, informeaza NewsIn.

Antrenorul a marturisit ca este foarte mandru de rolul pe care l-a avut in cariera lui Cristian Ronaldo, jucatorul cel mai scump din istoria fotbalului. " In general evit discutiile despre mine si despre meritele mele ca antrenor, dar nu pot sa uit ce rol am avut in povestea lui Cristiano Ronaldo atunci cand eram la Sporting Lisabona. A vorbit despre mine si in cartea lui, dar acum sa nu credeti ca m-a sunat sa ma intrebe de transferul lui la Real. Sincer, nici nu ma astept la astfel de gesturi de la jucatori", a conchis Boloni.

Ladislau Boloni a antrenat formatia Sporting Lisabona intre 2001-2003, aceeasi perioada in care Cristiano Ronaldo a jucat pentru gruparea lusitana. Pe atunci, fotbalistul avea doar 18 ani, iar tehnicianul roman a fost cel care l-a adus la echipa de seniori si l-a lansat astfel in fotbalul mare. Apoi, la finalul anului 2003, Ronaldo a plecat la englezii de la Manchester United, pentru care a evoluat 6 sezoane.

Cristiano Ronaldo va semna in perioada urmatoarea un contract cu ibericii de la Real Madrid, iar suma de transfer se ridica la 94 de milioane de euro, acesta devenind astfel cel mai scump transfer din istoria fotbalului. De asemenea, Cristiano Ronaldo va fi si cel mai bine platit jucator din lume, el urmand sa aiba un salariu anual brut de 13 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.