Sport 18 Iunie 2009 00:28
Atacantul lui Chelsea Londra, Didier Drogba, a fost sanctionat cu patru etape de suspendare in competitiile europene din cauza comportamentului pe care l-a avut fata de centralul Tom Henning Ovrebo, la finalul jocului cu FC Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor, informeaza AFP.
De asemenea, un alt jucator al gruparii britanice, Jose Bosingwa, a primit din partea Comisiei de Disciplina a UEFA trei etape de suspendare din motive similare, iar clubul londonez a fost amendat cu 10.0000 de euro, informeaza NewsIn.

Dupa confruntarea cu FC Barcelona din returul penultimului act al Ligii Campionilor, care a consemnat eliminarea lui Chelsea din competitie, Drogba si Bosingwa l-au insultat pe arbitrul norvegian, pe care l-au acuzat ca a refuzat sa ofere patru penalty-uri pentru echipa lor.

De asemenea, UEFA a mai precizat ca cei doi fotbalisti si clubul vor avea la dispozitie trei zile pentru a face apel impotriva deciziei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.