Sport 18 Iunie 2009 16:22
Antrenorul roman Ladislau Boloni a semnat, miercuri, prelungirea cu un an a contractului cu Standard Liege, echipa alaturi de care a castigat campionatul sezonul trecut, informeaza presa belgiana
"Am semnat contractul pentru ca atmosfera de la Standard este excelenta, clubul are ambitii si are posibilitatea sa se afirme pe plan international. Toata lumea viseaza sa ajunga cat mai departe in Liga Campionilor, dar prioritatea ramane campionatul intern. Am avut mai multe oferte si am facut o analiza. Poate ca erau oferte interesante din punct de vedere financiar, dar lipseau alte elemente", a spus Ladislau Boloni, citat de NewsIn.

Tehnicianul a adaugat ca echipa va efectua cateva transferuri in pauza de vara. "Avem nevoie de trei sau patru jucatori pentru intarirea echipei si sunt sigur ca oficialii clubului ma vor ajuta. Acum presiunea este mai mare. Nu-mi fixez un obiectiv pentru Liga, dar vreau sa avem o evolutie cat mai buna, sa adunam puncte. Le urez succes tuturor echipelor belgiene din cupele europene", a afirmat antrenorul.

Antrenorul in varsta de 56 de ani a preluat pe Standard in 2008, iar sezonul trecut a castigat titlul in Belgia. El a mai pregatit echipe precum Nancy, Sporting, Rennes sau nationala Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.