Sport 18 Iunie 2009 15:42
Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul depus de avocatii finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, la deciza instantei de respingere a cererii de eliberare sub control judiciar, astfel incat acesta ramane in arest, informeaza NewsIn
Vineri, Tribunalul Arges a respins o noua cerere de eliberare sub control judiciar depusa de avocatii finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, iar avocatii acestuia au depus recurs la aceasta decizie.

Tot vineri, Cornel Penescu a fost dus si la DNA Pitesti, unde a stat aproximativ doua ore. "Mi-a fost prezentat materialul de urmarire penala", a spus Penescu la iesirea din sediul DNA.

Patronul FC Arges, Cornel Penescu, a fost arestat preventiv in data de 14 aprilie, in aceeasi zi cand au fost arestati si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, Gheorghe Constantin, pentru doua infractiuni de luare de mita, Liviu Ilie Facaleata, persoana din anturajul finatatorului FC Arges, in sarcina caruia s-a retinut o infractiune de dare de mita si o infractiune de complicitate la dare de mita in forma continuata, si Cristian Dan Libertatu, fost director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Arges, acuzat de o infractiune de luare de mita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.