Sport 18 Iunie 2009 15:10
Directorul pentru Relatii Internationale al FRF, Florin Punea, a sosit, miercuri dimineata, la DNA Pitesti
Prunea a fost audiat ultima de procurorii anticoruptie pitesteni in data de 28 mai. El a stat atunci la DNA aproape patru ore si jumatate si, la plecare, a declarat ca si-a lamurit "problemele". "Ma bucur ca am lamurit problemele", a declarat Prunea dupa ce a iesit de la audiere. El nu a precizat in ce calitate a fost audiat, de martor sau de invinuit, in schimb a spus ca nu a mai fost citat la DNA. " Nu am mai fost chemat, dar voi veni ori de cate ori voi fi chemat", a spus el, potrivit NewsIn.

Surse judiciare au declarat, insa, pentru NewsIn, ca directorul de relatii internationale al FRF, Florin Prunea, a fost si el pus sub acuzare pentru trafic de influenta, dupa ce procurorii spun ca el ar fi primit de la Cornel Penescu 12.000 de dolari pentru a interveni pe langa membrii mai multor comisii din cadrul FRF pentru ca patronul FC Arges sa scape de anumite sanctiuni.

Sase inculpati din dosarul coruptiei din fotbal - Marcel Lica, Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu, Sorin Corpodean, Gheorghe Constantin si Cornel Penescu - au fost citati, luni, la DNA Pitesti, unde procurorii anticoruptie le-au prezentat materialul de urmarire penala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.