Sport 17 Iunie 2009 01:38
Germanul a fost cel mai de pret jucator de tenis din portofoliul managerului roman.
Fosta glorie a tenisului mondial, germanul Boris Becker, a pus capat burlaciei, casatorindu-se, la sfarsitul saptamanii trecute, in Elvetia, cu logodnica sa, fotomodelul olandez Sharlely “Lilly” Kerssenberg. Ceremonia religioasa, la care au participat mai bine de 200 de persoane, a avut loc la Regina Pacis, o capela construita in muntii Alpi.

Mireasa a fost condusa la altar de bunica ei in varsta de 80 de ani, Esseline Kerssenberg-Bradley, in timp ce “Bum-Bum” Becker si-a ales drept cavaler de onoare pe omul de afaceri mexican Luis Garcia Fanjul. “A fost o ceremonie extrem de emotionanta, care mi-a adus lacrimi in ochi”, a recunoscut mirele, care a vandut drepturile de televizare a nuntii postului german RTL.

Receptia a fost organizata intr-una din salile luxosului hotel Badrutt’s Palace din St. Moritz, iar atmosfera a fost intretinuta de cantareata americana Alicia Keys. Si pentru ca banii nu sunt o problema in familia Becker, mirii au continuat petrecerea si a doua zi, invitandu-si oaspetii la restaurantul El Paradiso, situat la o inaltime de 2.181 de metri si care ofera o priveliste superba asupra Alpilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.