Sport 17 Iunie 2009 01:35
Ioan Ovidiu Sabau s-a inteles din toate punctele de vedere cu oficialii lui Dinamo pentru preluarea functiei de antrenor, iar numirea sa urmeaza sa fie oficializata joi, atunci cand se va intruni Consiliul de Administratie, au declarat, marti, pentru NewsIn, surse apropiate echipei.
Sabau a sosit luni seara la Bucuresti pentru a pune la puncte detaliile contractului, iar dupa mai multe runde de negocieri a ajuns la o intelegere cu Nicolae Badea si Cristian Borcea, cei care s-au ocupat de tratative, iar marti seara s-a intors la Cluj, informeaza NewsIn.

Astfel, in cursul zilei de joi, membrii Consiliului de Administratie al gruparii din Stefan cel Mare se vor reuni pentru a aproba oficial numirea tehnicianului in varsta de 41 de ani. Contractul urmeaza sa se intinda pe doua sezoane.

Ioan Ovidiu Sabau a demisionat saptamana trecuta de la Gloria Bistrita, dupa patru sezoane petrecute la formatia condusa de Jean Padureanu, iar inainte a mai pregatit Universitatea Cluj si Gaz Metan Medias, insa fara nicio performanta notabila.

In alta ordine de idei, Mircea Rednic nu s-a inteles cu oficialii clubului pentru rezilierea contractului, urmand ca miercuri sa aiba o noua runda de negocieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.