Sport 17 Iunie 2009 11:36
In perioada 2-5 iulie 2009, Asociatia Romana de Minifotbal va organiza la Iasi, Turneul National al Campionatelor de Minifotbal, editia a III-a, pentru fotbalistii fara legitimatie
La acest turneu national au dreptul de a participa echipele castigatoare ale campionatelor locale afiliate Asociatiei Romane de Minifotbal sau in caz de indisponibilitate a acestora urmatoarele clasate.

Cele doua castigatoare ale turneelor de pana acum au fost Macro Grup Zalau si Magic Iasi. Anul acesta organizatorii au invitat sa participe 20 de echipe din toate judetele tarii unde se organizeaza astfel de competitii. Echipele vor fi repartizate prin tragere la sorti in 4 grupe a cate 5 echipe fiecare, in sferturi calificandu-se primele doua cel mai bine clasate din fiecare grupa.

Pe aceasta cale dorim sa precizam faptul ca minifotbalul este o competitie de amatori, fara jucatori profesionisti, astfel jucatorii care evolueaza in Ligile de fotbal 1, 2 si 3 si/sau de futsal care poseda legitimatie vizata pe anul 2009 nu au drept de joc. Regulile de desfasurare sunt cele din fotbalul promovat de FIFA si UEFA. Toate competitiile de minifotbal se desfasoara pe teren redus, reprezentat de o structura cu gazon artificial si dotat cu instalatie de nocturna, avizate de Asociatia Romana de Minifotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.