Sport 16 Iunie 2009 19:03
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni ca pe parcursul turului nu se va implica in munca antrenorului Cristiano Bergodi si a precizat ca ii va acorda liberate deplina si ulterior, daca lucrurile vor merge bine
"Nu o sa ma bag deloc in tur si daca nu vor fi probleme nu o sa ma bag nici dupa aceea", a spus luni, la GSPTV, Becali, care a replicat si la declaratia italianului, care afirmase ca niciun patron nu si-a permis sa ii faca echipa de cand si-a inceput cariera de antrenor: "Nu am sa fac eu echipa, ca nu ma intereseaza. Eu n-am facut echipa niciunui antrenor".

Becali a mai spus ca nu a facut o lista de transferuri si nici nu a fixat bugetul pentru urmatorul sezon, insa a mentionat ca el va aduce un singur jucator, pe care si-l doreste in mod deosebit, in timp ce de restul transferurilor se va ocupa exclusiv antrenorul Cristiano Bergodi.

Steaua a anuntat sambata ca italianul Cristiano Bergodi, ultima data la Politehnica Iasi, va fi antrenorul echipei din sezonul viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.