Sport 16 Iunie 2009 13:46
Actionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat astazi ca este dezamagit de situatia actuala de la club deoarece nu s-a facut nicio analiza pentru sezonul recent incheiat si este dispus sa plece daca isi primeste banii investiti.
"Sa vina un actionar si eu ma dau la o parte. Nu s-a facut nicio analiza, se lucreaza ca pe timpul comunistilor, doi cate doi. Sunt un actionar de paie, am fost adus doar pentru a da bani. Am vazut prin presa ca mereu se intalnesc restul actionarilor, pe mine nu m-a consultat nimeni. Multe decizii importante s-au luat fara sa fiu si eu consultat, sunt dezamagit. Eu si Cristi Borcea am dus greul in acest an. Am devenit incomod la Dinamo, sa imi dea banii investiti si plec, sunt dezamagit. Sunt cautat doar cand trebuie sa dau bani la club, in rest deloc", a spus Turcu, relateaza NewsIn.

Vicepresedintele gruparii din Stefan cel Mare a negat si faptul ca vrea sa se retraga de la echipa din cauza problemelor financiare pe care le-ar avea firmele sale. "Nici vorba de asa ceva, pai firmele mele au venituri lunare de 700.000 de euro net, nu se pune problema sa am probleme cu banii. Am destui bani sa raman la echipa, dar daca nu sunt dorit, ce sa fac eu?".

Vasile Turcu a ironizat si declaratiile oficialilor ros-albi care i-au luat apararea lui Rednic dupa ratarea titlului. "Am vazut si eu declaratiile unora dintre conducatori care spun ca nu Rednic e vinovat, ci Dinamo. Am stat si eu si am facut o analiza atenta si am ajuns la concluzia ca statuia lui Patzaichin e de vina fiindca am pierdut titlul, nu Rednic. Mi-am dat seama ca asa e si nu cred ca domnul Rednic are vreo vina pentru cele intamplate", a conchis acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.