Sport 15 Iunie 2009 02:50
Rutierul rus Alexei Shchebelin, de la echipa SP Tablewere-Gatsoulis Bikes (Grecia), a castigat editia din acest an a Turului Ciclist al Romaniei, dupa ce a trecut primul linia de sosire in ultima etapa a competitiei, desfasurata pe traseul Sibiu - Cisnadie - Avrig - Balea Lac
Alexei Shchebelin, in varsta de 28 de ani, a fost urmat de bulgarul Pavel sumanov (Hemus 1896 Troyan), iar pe locul trei a sosit moldoveanul Serghei Tvetcov (CS Delma 2003 Medgidia-Romania). In clasamentul general, pe locul intai a incheiat acelasi Shchebelin, care a intrat astfel in posesia tricoului galben, pe locurile doi si trei clasandu-se, la finalul competitiei, bulgarii Vladimir Koev, respectiv Pavel sumanov, ambii de la echipa Hemus 1896 Troyan. Tricoul alb a fost atribuit italianului Alex Buttazzoni (Cycling Team Friuli), tricoul rosu, al celui mai bun sprinter, i-a revenit lui Roman Viasnevski (Miraje Ucraina), in timp ce tricoul verde, pentru cel mai bun catarator, a fost castigat de Tamas Lengyel (Tusnad Cycling Team).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.