Transferul lui Florin Bratu la Dinamo a creat nemultumiri printre suporterii Rapidului, echipa la care Bratu a cunoscut consacrarea. De altfel, fanii giulesteni au acuzat ca vinovatii pentru acest transfer sunt Giovanni Becali si George Copos. Primul a dovedit ca, atunci cand este vorba de afaceri, nu are timp de sentimentalisme, chit ca, la un moment dat, a fost presedintele Rapidului.

O data cu plecarea sa de sub Podul Grant, impresarul a cautat sa-si rezolve afacerile, iar acum, cu o functie la Dinamo si-a aratat adevarata fata, urnind toate piesele aflate sub contract cu el spre Stefan cel Mare. Normal ar fi fost ca Bratu sa revina in Giulesti, dar zgarcenia afisata de Copos, tradusa prin trimiterea rapidistilor in cantonament cu cea mai ieftina companie aeriana si cererea ca acestia sa-si plateasca abonamentele telefonice din buzunarul propriu, au cantarit decisiv in luarea deciziei ca jucatorul sa se duca la "dusmanul de moarte", Dinamo.

Persona non grata?

Pe site-ul Rapidului, suporterii sunt care mai de care mai suparati in privinta tradarii de care a dat dovada Bratu. "Pancu a renuntat acum cativa ani la o echipa din Olanda si a revenit la Rapid. Sumudica a renuntat sa mai joace la FC National si a revenit in Giulesti intr-o functie administrativa. Acestia sunt caractere", scrie un fan care se semneaza Sharky. Altii sunt de-a dreptul categorici, impunand masuri ce sfideaza absurdul. Copiind gestul suporterilor Barcelonei, care au aruncat cu un cap de porc dupa "madrilenul" Figo, fanii Rapidului vor sa arunce in teren dupa Bratu cu un cap de caine! "Bratu ar trebui declarat persona non grata in Giulesti. Pregatiti capul de caine!", sugereaza un alt suporter intitulat "Mircea Nerazzurro".

Disensiuni in cadrul 'cainilor rosii>>

Venirea lui Bratu a creat disensiuni si in cadrul echipei lui Ioan Andone, intrucat atacantii au inceput sa-si faca probleme vizavi de titularizarea lor. Astfel, in acest moment Dinamo are urmatoarele varfuri in lot: Cl. Niculescu, Mihalcea, Zicu, Baltoi, Tibor Moldovan, Grigorie, Ilie Iordache, Claudiu Dragan si Bratu. Sunt asteptati Chihaia de la FC National si chiar Danciulescu. In acest context este clar ca nemultumirile unor Zicu, Cl. Niculescu sau Mihalcea nu se vor lasa asteptate. Problema care se pune este cata influenta va avea Giovanni asupra lui Andone? Ii va dicta impresarul primul unsprezece? Daca va fi asa, Bratu va avea asigurat mai mereu un loc in garnitura de start. Totusi, ar fi bine ca Giovanni sa anunte inca de pe acum ca Bratu nu va evolua in partida din Giulesti. Nu de alta, dar ar salva viata unui patruped nevinovat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.