Sport 15 Iunie 2009 15:08
Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca nu il considera pe Mircea Rednic principalul vinovat pentru pierderea titlului, ci pe toti cei care inseamna Dinamo, actionari, staff tehnic si toti jucatorii au fost responsabili pentru ratarea campionatului
"Vom discuta saptamana viitoare situatia echipei si a antrenorului Mircea Rednic. Vom analiza cu dansul acest an competitional. Nu Rednic a pierdut acest campionat, ci Dinamo l-a pierdut. El este sub contract cu Dinamo si este antrenorul echipei. Ma abtin sa spun ce sanse are sa mai ramana si in sezonul viitor", a declarat Badea.

Dupa partida pierduta pe teren propriu cu FC Brasov, scor 0-2, esec ce a dus la ratarea matematica a titlului in acest sezon, Vasile Turcu l-a criticat vehement pe tehnicianul Mircea Rednic, totodata cerandu-i acestuia sa isi dea demisia. Insa, antrenorul a declarat ca nu doreste sa plece de la Dinamo si asteapta o decizie a Consiliului de Administratie in privinta viitorului sau pe banca echipei din Stefan cel Mare. Contractul lui Mircea Rednic cu Dinamo expira in vara lui 2010.

Echipa antrenata de Mircea Rednic a pierdut meciul cu FC Arges, scor 2-5, din ultima etapa a Ligii I, si a coborat pe pozitia a treia in clasament, dupa ce FC Timisoara si-a recuperat cele 6 puncte de la TAS, si astfel echipa din Stefan cel Mare va juca doar in Liga Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.