Sport 15 Iunie 2009 14:36
Atacantul Marius Niculae de la Dinamo si Joao Paulo Andrade de la Rapid ar putea fi transferati de Standard Liege, antrenorul roman al belgienilor, Ladislau Boloni, dorindu-i pe cei doi pentru noul sezon
"Marius Niculae ar putea sa il inlocuiasca pe Milan Jovanovic, in cazul in care cel din urma ar pleca, iar Ladislau Boloni nu a exclus aceasta posibilitate. Evident, Boloni il cunoaste foarte bine pe atacantul roman pentru ca a lucrat cu el in anul 2001 la Sporting Lisabona. De asemenea, venirea lui Joao Paulo Andrade de la Rapid Bucuresti este si ea de actualitate", se arata pe site-ul celor de la Standard, informeaza NewsIn.

Atacantul Marius Niculae a declarat ca nu ar refuza o eventuala revenire la Standard Liege, mai ales ca lucrurile la Dinamo nu mai stau chiar asa de bine dupa ratarea obiectivelor. "Inca nu stiu daca as putea sa vin la Standard Liege. E adevarat ca am discutat acest aspesct cu antrenorul, dar mai am inca 3 ani de contract cu Dinamo. Dar lucrurile s-ar putea schimba, pentru ca aici am avut un final de sezon dazamagitor. Lucrurile s-ar putea schimba, la fel si antrenorul, iar oficialii ar putea sa ma lase sa plec. O revenire la Standard nu mi-ar displacea, pentru ca am ramas cu amintiri frumoase", a spus Niculae.

Marius Niculae a ajuns la Standard Liege de la Sporting Lisabona, formatie la care reusise sa marcheze 14 goluri si sa ajunga in finala Cupei UEFA. La Standard a jucat 26 de meciuri si a marcat doar patru goluri, mai ales pentru ca a jucat mult in flancul stang. Si-a regasit apoi forma care l-a consacrat la Inverness (Scotia), dupa care a semnat cu Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.