Sport 12 Iunie 2009 12:35
Clubul englez Manchester United a anuntat, ieri, pe site-ul oficial, ca a primit o oferta record in valoare de 80 de milioane de lire sterline pentru Cristiano Ronaldo din partea gruparii spaniole Real Madrid.
"Manchester United a primit o oferta de 80 de milioane de lire sterline pentru Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. La cererea lui Cristiano, care si-a exprimat dorinta de a pleca, si dupa discutii cu reprezentantii jucatorului, United este de acord ca Real Madrid sa negocieze cu jucatorul. Tranzactia este de asteptat sa fie finalizata pana la 30 iunie, iar clubul nu va mai face momentan alte comentarii", se arata intr-un comunicat oficial al campioanei Angliei.

Potrivit NewsIn, presa spaniola a anuntat ca transferul este ca si facut, dupa ce Real Madrid a reusit sa-l achizitioneze si pe brazilianul Kaka.

Cristiano Ronaldo, in varsta de 24 de ani, evolueaza la Manchester United din 2003.

Realul vrea sa ajunga la un acord cu Ronaldo in cateva zile

Formatia spaniola a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca vrea sa oficializeze transferul lui Cristiano Ronaldo in urmatoarele zile, dupa ce United a precizat ca tranzactia trebuie sa se realizeze pana la finalul lunii iunie.

"Real Madrid confirma ca a facut o oferta lui Manchester United pentru achizitionarea jucatorului Cristiano Ronaldo. Clubul spera sa ajunga la un acord cu fotbalistul in zilele urmatoare", se arata intr-un comunicat al gruparii din Spania.

Manchester United a anuntat ca se asteapta ca tranzactia in cazul lui Ronaldo sa fie incheiata pana la 30 iunie. Presa spaniola a scris ca formatiile aveau semnat un contract prin care erau prevazute compensatii in cazul in care United nu-l vindea pe Ronaldo.

Platini: Transferurile lui Real Madrid afecteaza echilibrul competitiilor

Kaka a semnat pe sase ani cu Real Madrid


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.