Sport 11 Iunie 2009 00:56
Antrenorul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, a plans la despartirea de echipa de sub Tampa si a declarat ca a trait o poveste frumoasa la formatia pe care a promovat-o in prima liga si a lasat-o neinvinsa pe propriul teren dupa un sezon intreg, transmite corespondentul NewsIn.
"Nu pot decat sa spun ca sunt impresionat de baieti, ca astazi au demonstrat, inca o data, daca era cazul, ca au o mentalitate puternica, ca joaca intotdeauna cu gandul sa castige, au crezut in victorie pana la final, chiar daca era greu si prin prisma informatiilor care veneau de la celelalte meciuri. Si-au dorit foarte mult sa invinga Timsoara. Brasovul e cea mai frumoasa echipa din acest final de campionat. Nu a tinut cont de intersele din stanga si din dreapta, si-a respectat orasul, sustinatorii si a castigat si contra lui Dinamo, si contra Timisoarei", a declarat Razvan Lucescu, miercuri seara, dupa victoria in fata lui FC Timisoara, potrivit NewsIn.

"E o poveste frumoasa, e ceva senzational aceasta aventura de la Brasov. E a treia oara oara cand plec de la Brasov si de fiecare data am plecat cu sufletul fericit, pentru ca am trait momente unice. M-am simtit fericit", a mai adaugat Razvan, care a marturisit ca va duce dorul antrenamentelor zilnice. "Pentru mine era o pasiune sa antrenez zi de zi, dar trebuie sa ma adaptez la noua situatie. Este o alta experienta din viata mea si sunt de parere ca acestea se dezvolta la club".

Tehnicianul a tinu sa ii multumeasca la final portarului Bogdan Stelea, care s-a aflat la ultimul meci din cariera."Vreau sa-i multumesc lui Bogdan Stelea ca a acceptat vara trecuta sa vina aici, unde a avut multe de dat acestui vestiar. A fost un mare fotbalist, si-a inceput cariera cu tatal meu si a terminat-o cu mine, iar acum, impreuna, incepem o noua provocare si sper sa iesim cu fruntea sus", a spus Lucescu junior, care a facut un tur de al stadionului, dupa meci, impreuna cu Stelea.

Celalalt portar al echipei brasovene, Dani Coman, l-a aplaudat la randul sau pe Stelea si a declarat: "Mi-s dori si eu ca la 41 de ani sa apar cum a facut-o Bogdan Stelea si sa am parte de o cariera la fel de frumoasa. Vreau sa raman la Brasov. Imi place Brasovul, imi place echipa, dar e important sa stiu ca se doreste preformanta".

Antrenorul Brasovului a mai spus ca nu va avea nicio petrecere dupa meci si a declarat ca viitorul echipei de sub Tampa depinde acum numai de deciziile pe care le va lua patronul ei. "Nu vom face nimic in seara asta. Asta e meseria noastra, suntem fericiti de ce am realizat pe teren, dar nu trebuie sa exista vreo nunta, ca nu am obtinut vreun rezultat de prestigiu. E un an in care am avut de invatat", a spus Razvan, care a mai adaugat: "Problema e in mainile patronului. Domnul Neculaie stie cel mai bine sa continue. Ioan Neculaie trebuie sa fie mandru ca Brasovul de la locul 11 in Liga a II-a, unde era macinata de conflicte si scandal, a ajuns din primul an in Liga I sa impuna respect echipelor mari".

Razvan Lucescu a plans dupa meci, in momentul in care l-a imbratisat Bogdan Stelea, aflat la meciul de retragere. Portarul a primit o placheta si a facut un tur de onoare al stadionului, impreuna cu antrenorul al carui secund a acceptat sa fie la echipa nationala.
Presedintele executiv Dinu Gheorghe a anuntat dupa meci ca nu este decis in privinta ramanerii la club. "Daca Ioan Neculaie are bani pentru a asigura un buget suficient Brasovului, atunci raman, dar e nevoie sa vina si alti oameni langa domnul Neculaie".
De partea cealalta, antrenorul interimar al lui FC Timisoara, Valentin Velcea, a fost laconic la finalul meciului. "Am tinut neparat sa castigam astazi. Am facut o strategie pentru doua meciuri, si pentru cel de azi, si pentru cel din Cupa. Lucrurile au decurs bine doar pana la un moment. In fotbal, ocaziile se razbuna. Am tinut sa incheiem cu o victorie, pentru moralul jucatorilor", a declarat Velcea.

Patronul echipei timisorene, Marian Iancu, a tinut sa precizeze ca "nu mai vorbeste niciodata cu presa", evitand dialogul cu reprezentantii mass-media. Iancu a urmarit si aplaudat festivitatile de la finalul meciului.

FC Brasov a invins-o pe FC Timisoara cu 1-0, miercuri, in etapa a 34-a, iar Razvan Lucescu s-a despartit cu o victorie de public, la ultimul sau meci pe banca tehnica a echipei de sub Tampa. Unicul gol al meciului a fost inscris de Hadnagy, in minutul 88.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.