Sport 11 Iunie 2009 00:24
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri ca a primit o "mica mangaiere" prin calificarea echipei sale in Europa League si a admis ca a avut emotii "ca-n filme", pentru ca ros-albastrii ar fi fost distrusi in cazul ramanerii in afara cupelor europene.
"Sunt foarte bucuros, am inceput deja reusitele. Am obtinut prima mea reusita in politica, iar acum am primit o mica mangaiere, ca nu e cine stie ce mare victorie. Altfel, eram distrusi, eram terminati. Nu era vorba de bani, pierdeam si coeficientul UEFA. Am tremurat ca-n filme", a declarat Gigi Becali, miercuri, la Sport. ro, comaparand emotiile traite in ultima etapa cu cele din confruntarea Steaua-Rapid, din sferturile Cupei UEFA.
Cat priveste ocazia imensa a Rapidului, care in prelungiri a avut sansa sa faca 3-2 si sa mearga in Liga Europa in locul Stelei, Becali a comentat: "Am zis asa: stati sa vedem daca sunt un nenorocit sau omul lui Dumnezeu. Iar la faza aceea, Dumnezeu mi-a zis: 'Nu esti un nenorocoit, dar sa-ti fie clar ca eu fac, nu tu'".

Tot referitor la ajutorul venit din partea Politehnicii Iasi, care a impiedicat-o pe Rapid sa castige, Becali a afirmat: "Stiam ce antrenor e Bergodi. Revenirea lui Cristea ii apartine, s-a vazut mana antrenorului", potrivit NewsIn.

Totodata, patronul Stelei a anuntat ca joi va incepe negocierile atat cu Cristiano Bergodi, cat si Dinu Gheorghe si s-a aratat convins ca italianul va accepta sa vina pe banca tehnica a ros-albastrilor, pentru ca va primi un contract superior celui de la Iasi, iar din Ghencea va ajunge mai usor in Serie A.

In ciuda interesului pentru italian, Becali a declarat ca "cel mai bun antrenor este Dan Petrescu" si "oricand este binevenit in Ghencea".
Becali s-a declarat multumit de faptul ca Unirea a obtinut titlul, admitand ca ialomitenii au fost cea mai buna echipa si a explicat ca gratie participarii acestora in Liga Campionilor va recupera "vreo 6 milioane" din banii pe care ii avea imprumutati la patronul echipei din Urziceni, Dumitru Bucsaru.

Steaua a remizat miercuri cu Unirea Urziceni, in deplasare, scor 1-1, si a ocupat ultimul loc de calificare in Europa League, profitand si de faptul ca Rapid nu a reusit sa obtina victoria cu Poli Iasi, meciul din Giulesti incheindu-se la egalitate, scor 2-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.